100% NL TV komt met Nederpop 40

100% NL TV zendt in het weekend van 14 en 15 september voor het eerst de Nederpop 40 uit, dé hitlijst met de populairste Nederlandse poptracks. Barry Paf en Patricia van Liemt nemen de presentatie voor hun rekening. Videoclips van gevestigde artiesten als Marco Borsato, Acda en de Munnik en BLØF komen allemaal voorbij. Maar ook nieuw talent als Davina Michelle, Duncan Laurence en Maan zijn terug te zien in de Nederpop 40 op 100% NL TV. In het weekend van de Nederpop 40 stelt KPN 100% NL TV gratis beschikbaar voor al haar abonnees.

Barry Paf en Patricia van Liemt, die van maandag tot en met vrijdag tussen 06:00 en 10:00 uur te horen zijn in De Barry Paf Show op 100% NL, presenteren de hitlijst en vertellen de leukste weetjes over Nederlandse artiesten. Daarmee maken ze als duo hun televisiedebuut. De Nederpop 40 is een verlengstuk van het concept de Top van de Nederpop, die de gehele maand september te horen is op radiozender 100% NL. Artiesten als Maan, Davina Michelle, BLØF en Diggy Dex zijn de te gast in de studio van 100% NL. Er wordt daarbij onder andere gesproken over onderwerpen als de Nederlandse popmuziek en hun eigen loopbaan.

Barry Paf: "100% NL is zoveel meer dan alleen radio. Zo hebben we een eigen magazine, onze online kanalen en ook een TV kanaal. Hoe leuk is het om naast de muziek te horen, ook alle clips en de artiesten erbij te zien. De Nederpop 40 heeft een lekkere afwisseling van klassiekers van toen en hits van nu. Deze hitlijst wil je niet missen, geloof me!"

De Nederpop 40 is exclusief op televisie te zien en wordt zaterdag 14 september vanaf 16:00 uur en zondag 15 september om 18:00 uur in de herhaling uitgezonden op 100% NL TV. Voor alle KPN abonnees is 100% NL TV dit weekend gratis beschikbaar.

Bron: 100% NL