25 Years Charly Lownoise & Mental Theo in Friesland

Zaterdag 21 december is de nieuwste 2700 m2 Hangar Festivaltent de plaats voor deze finale show met Alice Dj, Party Animals, DJ Jean, Darkraver, Dutch Movement, Da Pauli, en Justino als special guests!

Na het succes van de twee uitverkochte Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years shows in de Ziggo Dome in Amsterdam in februari j.l., komt dit populaire jaren 90 duo dan nu met hun laatste 25 Years jubileumshow naar Friesland!

De tickets voor het event gaan dinsdag 8 oktober in verkoop en er is plaats voor 5.000 bezoekers. Om verzekerd te zijn van een ticket kunnen fans zich vanaf vandaag (vrijdag 26 sept) registreren via: https://arenanb.nl zodat zij op dinsdag 1 oktober om 18:00 uur toegang krijgen tot de pre-sale ticketshop.
Er is ook een Facebook event aangemaakt, waar de fans vooraf bij elkaar kunnen komen.

Wonderfull Days
Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit ‘Wonderfull Days’ van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. In 1994 startte het muzikale avontuur voor Charly Lownoise & Mental Theo met de hit single ‘Live at London’.

De mega kraker ‘Wonderfull Days’ volgde toen snel op – en is per toeval ontstaan toen Mental Theo het nummer ‘Help (Get Me Some Help)’ van Tony Ronald op 45 toeren in plaats van 33 op de platenspeler afspeelde.

Het duo bestormde de hitlijsten en ‘Wonderfull Days’ werd dan ook dé happy hardcore track van de jaren negentig. Hun hits ‘Together in Wonderland’, ‘Stars’, ‘Your Smile’, ‘Fantasy World’, ‘Hardcore Feelings’ en ‘Streetkids’ volgden elkaar in moordend tempo op.

Bron: (foto) Reality Outdoor