ABN-Amro topman Kees van Dijkhuizen bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Bestuursvoorzitter Kees van Dijkhuizen van ABN-Amro is zondagmorgen te gast in WNL Op Zondag. De topman van de bank komt vertellen over de toekomst van het bankieren. Ook gaat Kees van Dijkhuizen in op het imago van bankiers.

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsvrouw doet verslag van haar werkbezoek aan de Verenigde Staten. Samen met 50 Nederlandse techbedrijven bezocht de staatssecretaris de grootste tech-beurs ter wereld, de CES in Las Vegas.

Campagnestrateeg Jan Driessen en parlementair journalist Wouter de Winther van De Telegraaf over de komende provinciale verkiezingen. De campagnes zijn begonnen.Hoe gaan de partijen zich profileren? Met welke strategie gaan ze de campagne in?

Cabaretière en radiopresentatrice Carolien Borgers over het fenomeen zelfhulpboeken. Van de hype rond opruimgoeroe Marie Kondo tot de bestseller ‘Not giving a fuck’ van Mark Manson.

WNL Op Zondag
met Rick Nieman
Zondagmorgen 20 januari, 09.30 uur, NPO1

Bron: WNL