‘All You Need is Love’ in het teken van liefde voor mensen die zorg nodig hebben en zorg geven

In ‘All You Need Is Love’ worden zaterdagavond persoonlijke verhalen gebracht mét en voor mensen die, op wat voor manier dan ook, getroffen zijn door het Corona-virus. In de aflevering van 21 maart, die dicht bovenop de actualiteit zit, worden mensen die zorg nodig hebben én mensen die met gevaar voor eigen leven zorg bieden in het zonnetje gezet. Het doel: Nederland in deze lastige tijd overspoelen met liefde. Zo zien we 'The Voice Kids'-winnaar Silver Metz een bijzonder lied brengen voor inwoners van een seniorenflat.

Door middel van bijzondere items en 'streams' besteedt Robert ten Brink komende zaterdag aandacht aan de liefde voor elkaar, in een periode waarin dit harder nodig is dan ooit tevoren. Uiteraard worden hierbij alle regels van het RIVM streng opgevolgd. Een terugkerend onderdeel van de show blijft de reis aan Australië, waarbij Robert ‘down under’ dierbaren met elkaar herenigd.

‘Ik hou van je’
Een zin die je nooit te vaak kan zeggen en waarvan het belangrijk is dat ‘ie juist nu wordt uitgedragen. ‘All You Need Is Love’ roept heel Nederland op om een bericht op te sturen voor een geliefde die het juist nú nodig heeft. De mooiste (liefdes)boodschappen worden meegenomen een uitzending. Iedereen met een liefdevolle, opbeurende boodschap of een blijk van trots kan dit doorgeven via rtl.nl/allyouneedislove

‘All You Need Is love’ wordt geproduceerd door EndemolShine en is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Dutch Radio