André Hazes ontvangt Veronica Legend Award voor vader

André Hazes was vanmorgen te gast in de Veronica Ochtendshow om de Veronica Legend Award voor zijn vader in ontvangst te nemen. Tijdens zijn bezoek werd de zanger door Giel Beelen verrast met bijzonder nieuws. In een representatief onderzoek onder Nederlanders van Veronica in samenwerking met Panel Inzicht werd André Hazes Senior onlangs verkozen tot ‘Grootste Nederlandse Poplegende Aller Tijden’. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat het Nederlands publiek ook potentie ziet in de 25-jarige André. Zij hebben er alle vertrouwen in dat de zanger in de voetsporen van zijn vader zal treden, want hij is verkozen tot ‘Future Legend’, toekomstige poplegende. Hiermee laat hij internationale sterren als Ed Sheeran en Bruno Mars achter zich.

André Hazes: “Het is een hele eer om zo’n mooie prijs in ontvangst te mogen nemen voor mijn vader. Het is heel bijzonder dat hij nog altijd zoveel betekent voor de mensen. Daarbij is het natuurlijk heel gaaf om te horen dat zij ook vertrouwen hebben in mij. Mijn doel is zeker om net zo groot te worden als mijn vader en dan is dit een mooie stap in de goede richting.”

Top 5 Future Legends:
1. André Hazes
2. Ed Sheeran
3. Davina Michelle
4. Bruno Mars
5. Waylon

Veronica Legends Top 50
Op Hemelvaartsdag zendt Radio Veronica van 09.00 tot 18.00 uur de Veronica Legends Top 50 uit. Dé hitlijst met de beste muziek van de allergrootste legendes, samengesteld door luisteraars. Hits van onder andere Michael Jackson, Freddie Mercury, Elvis Presley, Golden Earring, André Hazes (senior) en Ed Sheeran komen voorbij.

Veronica Legend Award
De Veronica Legend Award wordt door Radio Veronica uitgereikt aan de door het Nederlands publiek gekozen grootste Nederlandse poplegende aller tijden.

De Veronica Legends Top 50 is donderdag 30 mei van 09.00 tot 18.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Bron: Onderzoek Talpa Network, doelgroep NL 13+, n=1500

[(foto) Talpa Network]