Barry Paf draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

In de De Barry Paf Show was vanmorgen het liedje Arcade van Duncan Laurence een uur lang te horen op 100% NL. Barry Paf -Duncan Laurence-fan van het eerste uur- wilde op deze manier een eerbetoon geven aan zijn overwinning op het Eurovisie Songfestival.

“We hebben er zó lang op gewacht. 5,3 miljoen Nederlanders zagen Duncan Laurence na 44 jaar de winst binnenslepen. 100% NL support Duncan al sinds het begin dus ik dacht, laten we een uur lang Duncan Laurence draaien ter ere van zin overwinning en natuurlijk om de Songfestivalsferen en nog eens goed in te houden!” Vertelt een enthousiaste Barry Paf.

Uniek moment in de geschiedenis 
Een uur lang non-stop Arcade op is een uniek moment in de geschiedenis. Het is namelijk nog niet eerder voorgekomen dat het liedje zo vaak achter elkaar te horen is geweest op een landelijk radiostation.

Ook Getty Kaspers, de winnares van het Eurovisie Songfestival in 1975, had ook nog een persoonlijke boodschap voor Duncan Laurence: “Lieve Duncan, Getty van Teach-In hier! Van harte gefeliciteerd, ik moet het stokje nog zoeken, maar ooit krijg je hem. Het wordt tijd om hem over te dragen. Het is geweldig dat na 44 jaar, oma eindelijk mag rusten. Van harte gefeliciteerd!”

Dubbel platina
De winnaar van het Songfestival is gisteren verrast met dubbel platina. Dat betekent dat het liedje Arcade 80.000 keer verkocht en gestreamd is. Duncan Laurence ontving de prijs gisteren bij Pauw.

Bron: 100% NL