Beau van Erven Dorens eert vanavond alle moeders van Nederland in BEAU

Aanstaande zondag is het Moederdag, en het lijkt de raarste Moederdag in tijden te worden. Daarom gaat Beau van Erven Dorens vanavond in zijn talkshow BEAU jouw moeder in het zonnetje zetten. Hij roept hiervoor iedereen op om een foto van zijn of haar moeder op te sturen. Ook zit rapper Boef aan tafel om te praten over zijn documentaire 'Gewoon Boef.' Vanavond om 21.25 uur BEAU bij RTL 4.

Vanavond in BEAU
Het had de week van Edsilia Rombley moeten worden als presentatrice van het Songfestival. Maar Edsilia verheugt zicht op de alternatieve songfestival show en eert haar moeder met een lied voor moederdag. Speciaal voor Moederdag roept Beau iedereen op om een foto te sturen om zo je lieve moeder te eren.

Beau: “In deze rare corona-tijd is het extra belangrijk onze lieve moeders in het zonnetje te zetten. Dus stuur je leukste en liefste foto van jou met je moeder in een DM naar facebook.com/BeauRTL en dan laat ik de mooiste foto’s vanavond in de uitzending zien tijdens het nummer ‘Lieve Mama’ van Edsilia.”

Boef
Rapper Boef is volgens velen de beste rapper van Nederland maar ook verguisd om zijn gedrag. Boef zat in de gevangenis en kwam diverse malen in opspraak door incidenten. Hij is een jaar lang gevolgd door camera’s en dat heeft geleid tot een onthullende Videoland-documentaire 'Gewoon Boef' over zijn leven. Aan tafel bij Beau vertelt Boef zijn hele verhaal.

Verder in de uitzending
Het kabinet wil 1700 IC-bedden om de versoepeling van de intelligente lockdown mogelijk te maken, zo maakte de minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge deze week bekend. Maar is dit realistisch? Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, reageert.

Een ontzettend spannende dag vandaag, voor iedereen die betrokken is bij De Graafschap en SC Cambuur. Vandaag staan de voetbalclubs voor de rechter om toch promotie af te dwingen. Ard de Graaf, Algemeen directeur van Cambuur, noemde het al de wedstrijd van het jaar. Hij is te gast bij Beau, samen met De Graafschap-directeur Hans Martijn Ostendorp, Fox Sport verslaggever Fresia Cousiño Arias en oud prof voetballer Hans Kraaij Jr, die voor De Graafschap heeft gespeeld.

BEAU, vanavond om 21.25 uur bij RTL 4.

Bron: (beeld) RTL