Bingo FM maakt er een feestje van tijdens Koningsnacht en Koningsdag

De lokale radiozender van de stad Utrecht pakt ook dit jaar weer extra uit. Op Koningsnacht en dag is er een groot gratis Bingo FM-podium op de Mariaplaats in de binnenstad. Presentatoren John Schaap, Fred Siebelink en Toni Peroni ontvangen swingende artiesten. Bingo FM 107.7 en UStad zenden het podiumprogramma op Koningsdag ook live uit voor wie er niet bij kan zijn!

Koningsnacht
Presentatoren John Schaap, Fred Siebelink en Toni Peroni ontvangen vanaf 18.00 uur Nederlandstalige artiesten als John de Bever, Marco De Hollander, Martin van Doorn, Kees Haak, Danny Temming, Ronnie van Bemmel, Hans Kaay en Sieneke.

Koningsdag
Op Koningsdag zelf is er op het podium vanaf 12.00 uur een muzikaal Bingo FM-programma met artiesten als Mick Harren, Kees Neerings, Danny Temming , Hans Kaay, Henk Westbroek , Henk Kamphuis, Rein Mercha, Mitch van Essen en Pascal de Vormer. Bingo FM 107.7 en UStad, de lokale televisiezender van Utrecht, zenden het podiumprogramma live uit!

Bingo FM 107.7 is ook te beluisteren via de Bingo Fm App te downloaden via Apple App Store of de Google Play Store. In de app vindt men ook het laatste stadsnieuws in gesproken en in tekst vorm!

Bingo FM is de lokale radiozender van de stad Utrecht en onderdeel van RTV Utrecht de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Bron: RTV Utrecht