BN'ers stappen uit hun bubbel in nieuwe PowNed-serie (NPO 3)

Wat weet je nu eigenlijk over de wereld die niet de jouwe is? In de nieuwe zesdelige PowNed-serie Dit is niet mijn wereld vriend verkennen twee totaal verschillende BN’ers met een bijzondere levensstijl elkaars leven, om uit hun bubbel te stappen en te zien dat er nog een wereld te winnen valt. Vanaf dinsdag 19 maart om 21:15 uur op NPO 3.

In Dit is niet mijn wereld vriend krijgen twee BN’ers de kans om zich volledig onder te dompelen in een wereld waar ze niets van weten, maar zonder enige twijfel wel iets van vinden. Ze begrijpen niets van elkaars leven, hebben er soms ook een mening over, maar zijn wél benieuwd naar de ander. Wat klopt er van hun vooroordelen als ze het eens van de andere kant bekijken?

Om de afstand te verkleinen neemt PowNed-presentatrice Charlotte Pieters de tegenpolen op sleeptouw en trekken ze twee dagen met elkaar op. De BN'ers nemen een kijkje bij elkaar thuis, lopen mee tijdens het werk, ontmoeten familieleden en gaan helemaal op in elkaars omgeving. Zullen ze elkaar proberen te overtuigen of wordt de kloof tussen de twee alleen maar groter?

De stellen die de uitdaging aangaan zijn onder anderen militair Marco Kroon & cabaretier Stefano Keizers, Pegida-voorman Edwin Wagensveld & kunstenares Katinka Simonse (Tinkebell), vlogger Tim van de Teunenbroek (Snapking) & schrijver Herman Brusselmans, influencer Koen van Dijk (alias Koen Kardashian) & kickbokskampioen Jamal Ben Saddik, maar ook voormalig turnster Verona van de Leur & journalist Danny Ghosen. Allen persoonlijkheden wiens werelden niet meer van elkaar konden verschillen.

Dit is niet mijn wereld vriend wordt gepresenteerd door Charlotte Pieters, bekend als verslaggeefster voor PowNews en de veelgeprezen documentaire Crème de la Crooswijk. Pieters: “Dit is niet mijn wereld vriend geeft een heerlijke inkijk in werelden die vaak een ver-van-onze-bed-show zijn. De boodschap? Kom uit je bubbel en bekijk het leven eens vanuit de ander!"

Bron: PowNed
Foto: © Victor Kruit