Bo Maerten presenteert nieuwe SLAM! serie OFFLINE

In de nieuwe SLAM! serie OFFLINE gaat Bo Maerten een dag lang offline met verschillende, spraakmakende gasten. Samen met o.a. Stefan Jurriens (Stuk TV), Dennis Schouten (PowNed) en YouTuber Hanwe gaat de presentatrice de uitdaging aan om een dag lang zonder connectie met het internet te leven. Dit levert bijzondere momenten en diepgaande gesprekken op. Bo Maerten, die o.a. bekend werd door haar rollen in films en series als Celblok H, Tessa en Ron Goossens: Low-budget Stuntman, maakt hiermee haar debuut als presentatrice. OFFLINE is vanaf dinsdag 6 augustus te zien op het SLAM! YouTube kanaal.

Bo Maerten is erg enthousiast over presentatiedebuut: “Wat een spannend, nieuw avontuur! Helemaal offline, afhankelijk van de weersomstandigheden, op een onbewoond eiland urenlang één op één met een bijzonder persoon. Iedere gast heb ik op een verrassende manier leren kennen. Ik hoop dat de kijkers dat ook zullen ervaren!”

Maatschappelijk probleem
Met OFFLINE haakt SLAM! in op het maatschappelijke probleem van continu online zijn. Steeds meer jongeren kampen met overmatig telefoon- en social media gebruik. Rens Goseling, Head of digital content SLAM!: "We zijn tegenwoordig meer met onze telefoon bezig dan dat we nog écht een goed gesprek voeren met onze naasten. Het leek mij super interessant om met mensen die leven van een online bestaan, volledig offline te gaan. De reacties van de gasten wanneer ze hun telefoon weer terugkrijgen spreken boekdelen..."

Blind kussen
Ook lanceert SLAM! volgende week de nieuwe serie Blind Kiss. Kun je de liefde van je leven vinden op basis van een zoen? In deze zesdelige serie gaat Amber Delil, die op dit moment te zien is in de online kijkcijferhit STATEMENTS met Bram Krikke, alle festivals in Nederland af om festivalgangers te koppelen door middel van een ‘blinde kus’. Blind Kiss is per 10 augustus te zien op het YouTube kanaal van SLAM! series.

Laatste Bram in de Buurt
Na bijna negentig afleveringen staat vandaag de laatste en daarmee een extra bijzondere aflevering van Bram in de Buurt op het YouTube kanaal van SLAM! series. Vanaf volgende week is de nieuwe serie OFFLINE te zien op de plek van Bram in de Buurt (iedere dinsdag om 17:00 uur). In de tussentijd wordt er gewerkt aan een tweede seizoen van STATEMENTS en een nieuwe productie waarbij Bram Krikke opnieuw de hoofdrol speelt.

Bron: (foto) SLAM!