Cas Jansen, Tamara Brinkman en Johnny Kraaijkamp Jr. maken entree in Goede Tijden, Slechte Tijden

Julian is terug! En hij neemt zijn hele gezin mee naar Meerdijk. Vanaf maandag 30 december is de familie Verduyn te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Het wordt een gezellige boel met de komst van de nieuwe familie. Met drie kids, hond Dolly en Opa Henk (Johnny Kraaijkamp Jr.) is het in huize Verduyn in ieder geval nooit saai. De liefdevolle moeder Saskia (40) - Tamara Brinkman - en vader Julian (42) - Cas Jansen - vinden al snel hun draai in het dorp met hun pubers Merel (16) - Sophie Bouquet -, Steef (14) – Tommy van Lent - en Demi (12) - Noa Zwan-. Maar… Familie Verduyn brengt naast gezelligheid, ook een geheim mee naar Meerdijk.

De afgelopen maanden hebben EndemolShine Nederland en RTL nauw samengewerkt, geïnvesteerd en geïnnoveerd in GTST. Op de persdag werd bekend gemaakt welke nieuwe koers is ingezet om GTST weer persoonlijk, herkenbaar en dichtbij te maken. Zo worden de verhaallijnen realistischer, invoelbaar en meer gericht op familie, liefde en vriendschap, zijn er veranderingen doorgevoerd in het schrijfsysteem en in de look & feel van de serie en wordt er meer onderscheid gemaakt in de karakters en zullen personages meer herkenbaar zijn. Een continue proces, waarbij constant gezocht wordt naar de juiste mix van verhalen. Vanaf het nieuwe jaar zijn de eerste resultaten ook zichtbaar en voelbaar voor de kijker. RTL en EndemolShine zijn trots op de ontwikkelingen tot nu toe en koersen op volle kracht vooruit. GTST wordt weer vertrouwd en verrassend. Voor je het weet zit je er helemaal in!

Vanaf 30 december is de familie Verduyn te zien bij RTL 4. Op Videoland nemen zij een week eerder (maandag 23 december) hun intrek in Meerdijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is elke maandag t/m vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Bij Videoland kun je een week voor uit kijken. Goede Tijden, Slechte Tijden wordt geproduceerd door EndemolShine.

Bron: (foto) RTL/Dutch Radio