CDA-prominent Elco Brinkman bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie.

CDA-prominent Elco Brinkman is te gast bij Rick Nieman. De voormalig partijleider en minister brengt binnenkort zijn memoires ‘Bouwen en bewaren’ uit. Daarin blikt de CDA-senator terug op zijn carrière.

Politiek commentator Wouter de Winther van De Telegraaf geeft in WNL Op Zondag een update over de Haagse politiek. Van het politieke nieuws rond Forum voor Democratie tot het discussiestuk van de VVD. Hoe staan de partijen er voor?

Nieuwspresentator Amber Brantsen en coureur Jan Lammers over hun populaire podcast over Formule 1. Deze zondag wordt de 1001-ste race gereden, wat zijn de verhalen achter de teams en de coureurs. En wat zijn de kansen voor Max Verstappen.

Zanger Frans Bauer is te gast in WNL Op Zondag. Over zijn nieuwe hitsingle en zijn nieuwe tv-plannen. Ook kijkt hij aan de hand van fragmenten naar de hoogtepunten uit zijn tv-programma’s.

WNL Op Zondag
met Rick Nieman
Zondagmorgen 28 april, 09.30 uur, NPO1

Bron: WNL