Coen Swijnenberg terug met internetradiostation Swijnenstal

Maandag 4 mei 2020 is het internetstation van Coen Swijnenberg genaamd ‘Swijnenstal’ van start gegaan. Vanaf nu is Swijnenstal 24/7 te beluisteren via Juke, het audioplatform van Talpa. Ook kan Coen vanuit zijn radiostudio thuis live radiomaken op dit kanaal.

Coen is al enige tijd niet te horen in de Coen & Sander show op Radio 538 vanwege een burn-out. De afgelopen weken is hij achter de schermen bezig geweest met het opzetten van dit online radiokanaal. De komende tijd zal hij via Swijnenstal toewerken naar z’n terugkomst op Radio 538.

5 mei live uitzending Swijnenstal
Dinsdagavond 5 mei om 19u is er een live uitzending van Swijnenstal. Vanuit huis presenteert Coen een programma om te vieren dat Swijnenstal nu 24/7 te beluisteren is én om Bevrijdingsdag op een leuke manier af te sluiten.

Coen Swijnenberg: ''Terug op radio. Vanaf nu is m’n eigen online radiokanaal in de lucht! ‘Swijnenstal’ is 24/7 te beluisteren via Juke, het audioplatform van Talpa. Non-stop heerlijke platen die ik allemaal stuk voor stuk heb uitgekozen. En ik heb de mogelijkheid om vanuit huis een live programma te maken als ik daar zin in heb. Zo tof! Om maar meteen concreet te worden: morgenavond om 19u kruip ik voor het eerst sinds een half jaar weer voor een microfoon. Dat is eng en onwennig maar ik heb er heb er zin in. Dus bij deze de uitnodiging om je Bevrijdingsdag af te sluiten met Swijnenstal. Ik regel de muziek…''

www.swijnenstal.nl

Bron: (foto) Swijnenstal/Dutch Radio