De Coen en Sander Show vanaf Vrienden van Amstel LIVE

‘De Coen en Sander Show’ komt donderdag 16 en 23 januari live vanuit de grootste kroeg van Nederland: Vrienden van Amstel LIVE. Dj's Sander Lantinga en Edwin Evers* verhuizen de studio naar Ahoy Rotterdam, waar zij vanuit de backstage bar de middagshow presenteren. Artiesten schuiven aan en brengen bijzondere covers van elkaars muziek. Ook gaan ze de strijd met elkaar aan in een hilarische ‘Pub Cup’.

De 538-studio staat in de ‘Vrienden van Amstel LIVE backstage bar’ waar alle artiesten voor en na de show een biertje komen drinken. Verschillende artiesten brengen een bezoek aan de studio voor een interview en komen voor bijzondere live optredens. De artiesten spelen hun eigen nummers én liedjes van de andere Vrienden van Amstel-zangers.

In de 'Pub Cup' nemen artiesten het tegen elkaar op in een muzikale strijd. Vorig jaar herkende Maan de nummers van haar toenmalige vriend Tony Junior niet en bleek Lil' Kleine fan te zijn van rapper Sjors. Bekijk hier een compilatie van de allerleukste momenten uit de 'Pub Cup'.

* Edwin Evers vervangt tijdelijk Coen Swijnenberg in 'De Coen en Sander Show'.

De Coen en Sander Show’ vanaf De Vrienden van Amstel LIVE Is donderdag 16 en 23 januari tussen 16.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 538. Het is het derde jaar dat ‘De Coen en Sander Show’ live uitzending maakt vanaf het evenement.

Bron: (foto) Radio 538