Dood rapper Feis in Opsporing Verzocht: politie toont beelden

Op Nieuwjaarsdag overleed de 32-jarige Faisal Mssyeh na een opstootje voor een horecagelegenheid aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Zowel Faisal als zijn broer werden neergeschoten, de broer is pas net uit coma. Beiden lijken willekeurig slachtoffer van een ruzie eerder binnen in het café. Vanavond geeft de politie niet alleen meer informatie over de schutter, maar worden ook beelden getoond, gemaakt door een ME-voertuig. Daarnaast doen de naasten van Faisal een emotionele oproep. De dood van Faisal Mssyeh maakte veel los in Rotterdam. Hij stond bekend als rapper Feis. Drie dagen na zijn dood werd een massaal bezochte herdenkingsplechtigheid georganiseerd.

Man steekt vrouw neer in Arnhem
De politie in Arnhem zoekt de man die daar afgelopen zomer twee jonge vrouwen uitschold en ze daarna uit het niets met een steekwapen aanviel op de Steenstraat. Één van de vrouwen liep daarbij een 30 cm lange snijwond in haar arm op. Er zijn bewakingsbeelden van de dader; hij heeft een opvallend postuur en loopje.

Miljoenenroof transportbedrijf Schiphol
In de nacht van 3 op 4 oktober werd bij een van de bedrijven die vracht van Schiphol verwerken een truck gestolen. In de wagen lag een lading electronica met een winkelwaarde van enkele miljoenen. De wagen werd uren later leeggeroofd teruggevonden in Beverwijk. Daar is de chauffeur die de wagen stal te zien op bewakingsbeelden.

Update onderzoek aanrander
De politie Oost-Nederland vroeg vorige week hulp van kijkers bij het vinden van een serie-aanrander die de afgelopen maanden al meer dan 30 vrouwen in de borsten en billen kneep. In de uitzending meer over de tips die afgelopen week bij de politie binnenkwamen over de fietser.

Opsporing Verzocht, vanavond om 20.30 uur bij AVROTROS bij NPO 1.

Bron: AVROTROS
Foto: Elvin Boer