Drie vaste co-hosts bij 5 Uur Live

5 Uur Live is het begin van je avond en is elke werkdag om 17.00 uur te zien bij RTL 4. De presentatie is in handen van Daphne Bunskoek en vanaf maandag gaat zij verder met drie vaste co-hosts. Patrick Martens, Caroline Tensen en Jamie Trenité wisselen elkaar af en worden daarmee de vaste gezichten naast Daphne.

5 Uur Live sprankelt, inspireert, raakt, interesseert, verfrist, ontdekt en verrast. Dagelijks schuiven er diverse gasten bij Daphne en haar co-host aan, allemaal met een eigen blik op uiteenlopende onderwerpen: van het nieuws van de dag tot informatieve gesprekken, van kenners uit diverse gebieden tot mensen met een groot persoonlijk of opvallend verhaal.

5 Uur Live wordt uitgezonden vanuit de Beethoven Studio in het pand van de Goede Doelen Loterijen in Amsterdam, maar we trekken ook regelmatig het land in om verslag te doen van actuele gebeurtenissen en inspirerende verhalen. Ook besteden we wekelijks aandacht aan lekker eten en culinaire onderwerpen met onze culi-kenners Hugo Kennis, Jonneke de Zeeuw en Samuel Levie.

Bron: (foto) RTL Nederland/Dutch Radio