Eén tegen 100 trekt 1,6 miljoen kijkers

Postcode Loterij Eén tegen 100 was zondagavond een van de best bekeken programma's op tv. De RTL-spelletjesshow met presentatrice Caroline Tensen trok ruim 1,6 miljoen kijkers. Met een kleine 100.000 kijkers meer was het NOS Journaal van 20.00 uur het best bekeken programma van de dag. Op plek drie staat het RTL 4-programma Married at First Sight, daar bleven zo'n 1,1 miljoen kijkers voor thuis.

Verder blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek dat de zondag in het teken stond van sport. Zo'n 1,1 miljoen kijkers stemden af op Ziggo Sport om de Grote Prijs van Azerbeidzjan te zien, waar de Nederlandse Formule 1-held Max Verstappen genoegen moest nemen met een vierde plek. Evenveel kijkers keken naar Studio Sport op NPO 1.

Verder deed Ellie op Patrouille het qua kijkcijfers niet verkeerd. Ruim 1 miljoen Nederlanders zagen op NPO 1 hoe de oud-politieagente de stadspolitie van Buenos Aires bijstond. Zij hielp de Argentijnse politie om de belangrijkste voetbalwedstrijd van het jaar tussen rivalen River Plate en Boca Juniors in goede banen te leiden.

Bron: © ANP