Eline Maarse en Eddy Keur niet meer samen op de radio

Eline Maarse is weg bij Keur in de Middag op NH Radio. Dat schrijft Eddy Keur vrijdag 15 maart op Facebook.

''Lieve mensen het zal iedereen opgevallen zijn dat Eline Maarse er vandaag niet bij was in de show. Vanaf vandaag zal haar absentie ook definitief zijn. Dit heeft natuurlijk een reden.

We praten in deze show heel erg vaak over de liefde en relaties met elkaar en ook met onze bekende gasten. En net als in een huwelijk is de samenwerking tussen radiocollega’s ook zeer intens en dat gaat altijd goed in mijn ervaring en soms komt daar de klad in. En dat is gebeurd met het ‘huwelijk’ tussen ons en Eline.

We hebben met Eline prachtige radiomomenten gehad, getuige ook de bijna 200 fragmenten op ons YouTube kanaal.

Voor alle vrolijke momenten in de show ben ik Eline ieder geval dankbaar. Maar, zoals gezegd net als bij een huwelijk is er altijd kans op een scheiding en die hebben wij inmiddels achter de rug. We hebben afscheid van elkaar genomen en wil haar bij deze alle succes en liefde in haar verdere leven toewensen die zij verdient en uiteraard wel succes bij haar eventuele nieuwe broodheer.

Dat gezegd hebbende…hebben we tijdens het korte scheidingsproces al gelijk een mooie opvolger gevonden die stond te trappelen om te beginnen. Wie dat is houden we nog even onder de pet, maar geloof me we zijn er allemaal blij mee en worden er nu al gelukkig van…. Dit gaan jullie… de luisteraars -die in zulke grote getalen aansluiting vonden bij onze show, dank daar voor overigens… meemaken vanaf volgende maand bij de KIDM 2.0'', aldus Eddy Keur.

Keur In De Middag
Vrijdag tot en met zondag van 15.00 - 18.00 uur
NH Radio

Bron: Eddy Keur/Dutch Radio