Ex-Utopianen Romy en Cemal zetten in op eigen reallifesoap

In een filmpje, dat door ex-Utopianen Romy en Cemal op social media is gezet, kondigt het nog altijd zeer populaire liefdeskoppel aan alles op alles te zetten om een eigen reallifesoap te krijgen. Een deel van het benodigde budget wordt opgehaald bij hun fans via donatie-crowdfunding (reeds van start gegaan).

Romy (in het filmpje): “Onze grote droom is natuurlijk dat we een eigen reallifesoap, oftewel een reality-programma, krijgen.” Cemal vult aan: “Ja, dat willen we al heel lang. En we zijn op dit moment bezig om ons leven vorm te geven. En nu dachten we: omdat we zo’n leuk leven hebben, moet dat gewoon gefilmd worden!”

Utopiaanse liefde
Romy Koldenhof (‘Reums’) en Cemal Hazebroek woonden beiden meer dan twee jaar in Utopia, tot de eerste versie van dit SBS6-realityprogramma medio 2018 stopte. Iedereen kon heerlijk meegenieten van hoe zij smoorverliefd op elkaar werden en hoe zij samen de lusten en de lasten van hun opbloeiende relatie droegen.

En nog altijd zijn dé Utopiaanse tortelduifjes gelukkig samen, alleen nu niet meer in het beloofde land maar in de wijde wereld. Cemal: “Ik ben nog steeds heel erg verliefd op deze prachtige, mooie vrouw!”

Regelmatig spreken Romy en Cemal af met andere ex-Utopianen, zoals Beau, Gina en Cees. Er moet natuurlijk ook gewerkt worden. Romy is presentatrice geworden van Huisdieren TV. Cemal is werkzaam als stukadoor.

Crowdfunding voor een eigen reallifesoap
Het is de bedoeling om de ‘Romy & Cemal RealLifeSoap’ nog dit najaar van start te laten gaan. Aanvankelijk online, later wellicht ook op tv. Er is al een crew gevonden, met een regisseur, cameramensen en een editor. De investering die benodigd is om te starten (€25.000 tot €50.000) wordt opgehaald via donatie-crowdfunding.

Iedereen die Romy en Cemal hun eigen reallifesoap gunt, kan een bedrag doneren via www.romyencemal.nl. De hoogte van het bedrag bepaalt de donateur zelf. Kleine en grotere donaties worden beide gewaardeerd.

Romy: “Of je nou een klein bedrag of een groot bedrag hebt gedoneerd; we kiezen vijf mensen uit met wie we aan het eind van de rit echt iets leuks gaan doen, met z’n tweetjes.” Dat zal de fans ongetwijfeld aanspreken.

Ook voor bedrijven
Tegenover (middel)grote financiële bijdragen van bedrijven kan staan dat Romy en Cemal een bedrijf, merk, product of dienst in het zonnetje zetten in de reallifesoap (als zij erachter staan). Hierover kunnen vooraf specifieke sponsorafspraken gemaakt worden met de regie van de Romy & Cemal RealLifeSoap.

Bron: Romy en Cemal