Families met afwijkend uiterlijk zien toekomst positiever na cosmetische ingreep in ‘Het Zit In De Familie’

Voor mensen die erg onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn. In het nieuwe RTL 4-programma ‘Het Zit In De Familie’ ontmoet presentatrice Lieke van Lexmond gezinnen waarin meerdere personen dezelfde familiekwaal delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat zij met meer zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan.

“Als één iemand last heeft van een bepaalde kwaal, geldt dit vaak voor meer mensen binnen het gezin. Ik vind het bijzonder dat we nu hele families een kans kunnen geven om met meer zelfvertrouwen een nieuwe start te maken”, aldus Lieke van Lexmond over ‘Het Zit In De Familie’.

In de eerste aflevering van ‘Het Zit In De Familie’ maakt Lieke van Lexmond kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van veel loshangend vel bij hun buik waardoor ze zich lelijk voelen. Marieke is momenteel vrijgezel en durft vanwege haar buik niet te daten. Sil voelt zich naar eigen zeggen een hangbuikzwijn en doet zelfs bij haar partner de lichten uit om haar lichaam te verbergen. Na de ingreep om dit te corrigeren hopen zij zich weer vrijer en zelfverzekerder te voelen. Robine en haar dochters Lonneke, Carlijn en Marlies hebben last van overhangende oogleden. Zij worden door het specialistische team van ‘Het Zit In De Familie’ alle vier behandeld aan deze familiekwaal.

Ook andere kwalen zoals grote neuzen, geen borsten en extreme rimpels worden behandeld. Het team van ‘Het Zit In De Familie’ helpt hiermee de families om de toekomst weer positief in te zien.

‘Het Zit In De Familie’ wordt geproduceerd door Concept Street in samenwerking met Velthuis kliniek.

'Het Zit In De Familie', vanaf woensdag 16 januari om 21:30 uur bij RTL 4

Bron: (foto) RTL