Finalisten FunX Media Business Award bekend

De finalisten van de FunX Media Business Award 2019 zijn bekend. Uit de vele inzendingen heeft de vakjury een top vijf samengesteld van gedreven jonge ondernemers. Zij strijden op 10 april voor de radiocampagne op FunX ter waarde van €7.500,-.
De aanmelding voor de FunX Media Business Award waren overweldigend. Het aantal deelnemers is fors toegenomen vergeleken met voorgaande jaren. Het was dus een zware taak voor de vakjury om uit alle bijzondere businessconcepten een top vijf samen te stellen. De top vijf bestaat uit een diverse mix van gedreven jonge ondernemers met een bijzonder concept.

Deze vijf ondernemers staan in de finale van de FunX Media Business Award:

· William Ampofo (20) & Sammi To (21) – Cruèl
· Sarah Boeren (26) – Saarbarbaars
· Yalaniz (26) – Braincaps 
· Blakenstein (24) – Timeys
· Glenn Kruisselbrink (25) & Geert Kranendonk (26) – Mayoneur

FMBA wildcard
Een nieuw element deze editie is de wildcard finalist die wordt toegevoegd aan de top vijf. Deze finalist stroomt door uit de Rotterdams Ondernemend Talent Verkiezing georganiseerd door Rotterdam Academy op donderdag 4 april. Tijdens de verkiezing Rotterdams Ondernemend Talent strijden maar liefst 80 aanstromende ondernemers om de felbegeerde titel. Het doel van het evenement is om jonge, talentvolle ondernemers bij investeerders en ondernemers uit de Rotterdamse regio onder de aandacht te brengen. Op deze manier kan er een mooie samenwerking ontstaan en kunnen jonge ondernemers sneller hun bedrijf naar succes leiden.

Aanmelden 
Ben jij een jonge ondernemer die pas begonnen is of je netwerk wilt uitbreiden? Meld je dan aan voor de FunX Media Business Award op woensdag 10 april in het Cars Jeans Stadion. Laat je inspireren door het verhaal van Bart van Houten (Van Klasse) en neem deel aan één van de masterclasses. Meld je gratis aan op www.funxmedia-fmba.nl.

Bron: (foto) FunX Media