Geheim van Bridget Maasland onthuld: al kilo's afgevallen

Al wekenlang zien we Bridget stralend, fit en energiek voorbijkomen op TV en social media. Lange tijd werd gedacht dat de reden van dit stralen komt door haar nieuwe liefde maar nu blijkt dat ze sinds kort het PowerSlim programma volgt en hiermee al 7 kilo is afgevallen! Bridget is op de gevoelige plaat gelegd terwijl haar PowerSlim voedinsgcoach bij haar op wekelijks consult kwam om de boodschappen en recepten voor die week te bespreken. “Al jaren loop ik tegen die paar extra kilo’s aan, zoals zoveel vrouwen. Ik sport en beweeg al voldoende, maar het behalen van mijn streefgewicht wilde maar niet lukken. Daarom wilde ik het roer omgooien en ben ik op zoek gegaan naar een programma dat goed bij mij past, verantwoord is en goed te combineren is met mijn werk en privéleven. En het resultaat tot nu toe mag er al zijn! Ik voel me fit en energiek en ben super gemotiveerd om dit vol te houden,” aldus Bridget.

Het eetdagboek van Bridget

Dat het volgen van het PowerSlim programma makkelijk in haar dagelijks leven is in te passen, blijkt wel uit het onderstaande eetdagboekje dat ze met ons wilde delen. “De producten van PowerSlim zijn erg handig om mee te nemen en tijdens de lunch en het diner kies ik vaak voor een groente aangevuld met vlees of vis. Dit heb ik bijvoorbeeld gisteren gegeten.”

· Ontbijt: Kwark met PowerSlim muesli
· Tussendoortje: Smoothie mango
· Lunch: PowerSlim Wrap met gerookte zalm, tomaat, avocado en honing-mosterddressing
· Tussendoortje: Vanille wafel van PowerSlim
· Diner: Salade met biefstuk, tomaatjes, rucola en Parmezaanse kaas
· Tussendoortje: Koolhydraatarme paprika chips van PowerSlim

Recepten:

Wrap met gerookte zalm
Salade biefstuk tagliata

Wat is PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding. Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Het principe van PowerSlim is gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde inzicht dat het verlagen van de inname van koolhydraten en het verhogen van de eiwitinname het meest effectief is om af te slanken en ook op de lange termijn om op het gewenste gewicht te blijven. De cliënt komt wekelijks bij de coach voor een persoonlijk gesprek en om te wegen en neemt de benodigde PowerSlim producten mee voor de komende periode. Na het behalen van het streefgewicht blijft de coach de cliënt nog een jaar lang begeleiden. Kijk voor meer informatie op: www.powerslim.nl

Bron: (foto) PowerSlim