Guus Hiddink te gast in eerste aflevering Wintertijd van Harry de Winter

Guus Hiddink, een van de succesvolste voetbalcoaches die Nederland ooit voortbracht, omarmde rock & roll vanaf het moment dat hij Elvis op Radio Luxemburg hoorde. Aan de hand van muziek van onder anderen Normaal, The Rolling Stones, David Bowie, Roy Orbison en Ramses Shaffy vertelt hij op 1 januari zijn levensverhaal aan Harry de Winter in het programma Wintertijd.

‘Toon mij je platenkast en ik zeg je wie je bent’. Presentator en creatief producent Harry de Winter gaat in Wintertijd 2020 in vijf afleveringen met vijf topgasten een goed gesprek aan over hun leven aan de hand van fantastische muziek. Zelf een bevlogen muziekmissionaris, en inmiddels beeldend kunstenaar, nodigt De Winter bekende Nederlanders uit in zijn atelier om over hun mooiste platen te horen: van klassiek, popmuziek, jazz en soul tot wereldmuziek. Getrakteerd op hun favorieten op rij, spreken zij openhartiger dan ooit.

Naast Guus Hiddink ontvangt Harry de Winter ook Youp van 't Hek, Marianne Thieme, Jandino Asporaat en Arjen Lubach.

Wintertijd 2020 is geproduceerd door Sarphati Media en wordt van 1 tot en met 5 januari 2020 door NTR op NPO 2 uitgezonden.

Bron: (foto) Herrie Film & TV/NTR