Henk Mouwe en Mark de Brouwer deze zomer bij Radio M Utrecht

Weer of geen weer, presentatoren Mark de Brouwer en Henk Mouwe zorgen voor een gezellige en zonnige zomer bij Radio M Utrecht. Vanaf 22 juni zijn de bekende presentatoren elke zaterdag- en zondagmiddag te horen bij de regionale zender voor de provincie Utrecht.

Seventies Zaterdag en Sixties Zondag (14:00-16:00). Presentator Mark de Brouwer neemt u mee terug in de tijd met de beste muziek uit de jaren 70 (zaterdag) en jaren 60 (zondag). Een swingend programma met veel aandacht voor de verhalen achter de bekende en minder bekende hits van toen. Test uw kennis en doe mee met het Popspel.

Mark de Brouwer: "Het wordt een mooie muzikale zomer bij de gezelligste zender van midden Nederland. Ik kijk er naar uit en mijn platenkoffer staat al te glimmen bij de voordeur!"

Mark de Brouwer is deze zomer voor het eerst te horen bij Radio M Utrecht. Hij was eerder werkzaam voor o.a. Radio 10 Gold, VARA, NH Radio en 100% NL.

De Zomer van Henk (zaterdag en zondag 16:00-18:00). Ook deze zomer keert Henk Mouwe weer terug bij Radio M Utrecht met De Zomer van Henk.

Henk Mouwe: "Heel erg leuk om weer terug te zijn bij Radio M Utrecht! Met de mooiste muziek van toen en nu, Dubbel Duits en het spelletje GoudZoeker zorg ik elk weekend voor een plezierige namiddag!"

Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Bron: RTV Utrecht