Nieuws – Bekendeartiesten.nl

Nieuwe single Mart Hoogkamer
Bekijk en beluister de nieuwe single van Mart Hoogkamer ‘Jij Bent Gemaakt Voor Mij‘. Het bericht Nieuwe single Mart Hoogkamer verscheen eerst op Bekendeartiesten.nl.
>> meer lezen

Bob Offenberg op jouw feestje?
Organiseer jij op korte termijn een BBQ, bedrijfsfeest, verjaardag of tuinfeest? Boek zanger Bob Offenberg! Informeer geheel vrijblijvend naar de super scherpe gage die tot 01 juli… Het bericht Bob Offenberg op jouw feestje? verscheen eerst op Bekendeartiesten.nl.
>> meer lezen

Nieuwe single Dean Saunders
Bekijk en beluister nu de nieuwste single van Dean Saunders ‘Black & White‘. Dean Saunders boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733. Het bericht Nieuwe single Dean Saunders verscheen eerst op Bekendeartiesten.nl.
>> meer lezen

Nieuwe videoclip Jannes
Jannes heeft de afgelopen maanden speciaal voor jullie een aantal liedjes geselecteerd. Van deze liedjes waren er nog geen videoclips en deze zijn de afgelopen weken gemaakt.… Het bericht Nieuwe videoclip Jannes verscheen eerst op Bekendeartiesten.nl.
>> meer lezen

Nieuwe single Hessel & Ineke
De afgelopen weken hebben Hessel en Ineke absoluut niet stilgezeten en dat zijn ze voorlopig ook niet van plan. Via Facebook verzorgen ze elke zaterdagavond vanaf 19.30… Het bericht Nieuwe single Hessel & Ineke verscheen eerst op Bekendeartiesten.nl.
>> meer lezen

Duet Jeffrey Heesen & Brace
Twee verschillende muziekwerelden komen samen in één ultieme zomertrack! Jeffrey Heesen & Brace zijn liefhebbers van elkaars genre, en dat is ook de reden dat zij samen… Het bericht Duet Jeffrey Heesen & Brace verscheen eerst op Bekendeartiesten.nl.
>> meer lezen

Nieuwe single One Two Trio
Bekijk en beluister nu de nieuwste single van One Two Trio ‘Be Happy‘.   One Two Trio boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl m| 078-6737733. Het bericht Nieuwe single One Two Trio verscheen eerst op Bekendeartiesten.nl.
>> meer lezen

Nieuwe single Stef Ekkel
Bekijk en beluister de nieuwe single van Stef Ekkel ‘Zomer In M’n Hart‘. Stef Ekkel boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733. Het bericht Nieuwe single Stef Ekkel verscheen eerst op Bekendeartiesten.nl.
>> meer lezen

Burgemeester van Duijn reikt eerste exemplaar uit
Op donderdag 11 juni heeft Burgemeester Robbert-Jan van Duijn van de gemeente Nieuwkoop het eerste exemplaar aan Marco de Hollander uitgereikt van de nieuwe single ‘We zullen… Het bericht Burgemeester van Duijn reikt eerste exemplaar uit verscheen eerst op Bekendeartiesten.nl.
>> meer lezen

Nieuw album Tino Martin ‘Voor Iedereen’
‘Voor Iedereen’ is de pakkende titel van het nieuwe, en inmiddels vierde, studioalbum van Tino Martin. Met maar liefst 17 songs geeft Tino Martin weer een muzikaal… Het bericht Nieuw album Tino Martin ‘Voor Iedereen’ verscheen eerst op Bekendeartiesten.nl.
>> meer lezen