RTL Nieuws

Samen op afstand: dit zijn de leukste online tips
Ondanks dat we de deur bij elkaar niet meer kunnen plat lopen, kunnen we nog steeds samenkomen en leuke dingen doen: samen online. Kijk onze tips voor hoe je op afstand samen kan kijken, spelen, borrelen of dansen. Maak er een online feestje van.
>> meer lezen

Nando's vader werd kaalgeplukt door criminelen via truc: 'Hij is 27.500 euro kwijt'
In precies 1 uur en 7 minuten tijd verloor de vader van Nando uit Voorburg 27.500 euro aan criminelen. "De oplichters gingen zo slinks en doortrapt te werk. Ze hebben mijn vader volledig kaalgeplukt en alles afgenomen wat hij heeft opgebouwd."
>> meer lezen

Sony kondigt PlayStation 5-games op 4 juni aan
De eerste games voor de PlayStation 5 worden op donderdag 4 juni officieel uit de doeken gedaan.
>> meer lezen

Julianne Hough zet punt achter haar huwelijk
Actrice Julianne Hough en ijshockeyspeler Brooks Laich hebben na bijna drie jaar een punt achter hun huwelijk gezet. Het koppel laat vrijdag in een gezamenlijke verklaring aan Amerikaanse media weten uit elkaar te gaan.
>> meer lezen

Fortuna Sittard zwaait negen spelers uit
Fortuna Sittard heeft vrijdag afscheid genomen van negen spelers. Van Wessel Dammers was al eind maart bekend dat hij na dit seizoen zou overstappen naar FC Groningen. De keepers Azbe Jug en Rowen Koot moeten op zoek naar een nieuwe club.
>> meer lezen

'Anti-5G-gadget' van 375 euro is eigenlijk gewone usb-stick
Een speciale gadget van 339 pond (375 euro) euro moest volgens de makers beschermen tegen 5G-straling. Maar het is in werkelijkheid gewoon een goedkope usb-stick.
>> meer lezen

RTL Weer 19:55

>> meer lezen

RTL Nieuws - 19:30 uur

>> meer lezen

Agent dodelijk verlopen arrestatie VS aangehouden
Een van de twee Amerikaanse politieagenten die deze week betrokken was bij de fatale arrestatie van een zwarte man in Minneapolis, is gearresteerd. Het gaat om de agent die zijn knie minutenlang in de nek van de 46-jarige zwarte man George Floyd drukte, waardoor die stikte en overleed. Sindsdien is de stad al dagen het toneel van grote rellen.
>> meer lezen

Aangevallen Woody Allen haalt uit naar collega's
Woody Allen heeft zich erbij neergelegd dat de beschuldigingen van seksueel misbruik hem de rest van zijn leven blijven achtervolgen. De 84-jarige regisseur denkt dat het in Hollywood hip werd om naar hem uit te halen. "Ik neem aan dat voor de rest van mijn leven een groot deel van de mensen denkt dat ik een roofdier ben", zegt hij in The Guardian.
>> meer lezen