Iets minder kijkers voor Katja en Beau

Waar Katja Schuurman en Beau van Erven Dorens respectievelijk vorige week dinsdag en afgelopen maandag nog meer dan een miljoen kijkers trokken met hun programma's, wisten zij deze week net niet de miljoen te halen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Katja's programma Beter laat dan nooit, waarin zij als reisleidster optreedt voor Barrie Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox trok dinsdag 886.000 kijkers, goed voor een tiende plaats in de Dag Top 25. Beau trok er met zijn gelijknamige talkshow iets minder en kwam uit op 830.000.

Maandag tikte de talkshow nog de miljoen kijkers aan en kwam RTL 4 daarmee in de buurt van de concurrent van NPO 1, waar net iets meer mensen naar keken. Dinsdag werd Op1 met bijna 1,2 miljoen kijkers weer beter bekeken dan Beau.

Het best bekeken programma van de dag was het NOS Journaal van 20 uur. Daar gingen 2,5 miljoen mensen voor klaarzitten. Het bulletin van 18 uur trok ruim een miljoen kijkers minder. EenVandaag sluit de top drie af met 1,3 miljoen kijkers.

Bron: © ANP
Beeld: RTL