Jan Smit, Ali B e.a. kraken de kluis van StukTV

Na het succes van seizoen 1 is ‘De Kluis’ terug. Dit seizoen belooft nóg beter, spannender en spectaculairder te worden. Acht teams van BN’er overvallers staan klaar om de kluizen van StukTV leeg te "roven". Lukt het de overvallers om TeamSTUK te slim af te zijn en de goudstaven voor het goede doel veilig te stellen? ‘De Kluis’ is vanaf 21 december, 8 weken lang, iedere zaterdag om 17:00 te zien op het YouTubekanaal van StukTV.

Iedere aflevering zal een team van drie bekende Nederlanders, waaronder Jan Smit en Ali B, proberen om de kluis te kraken. Aan bewakers Giel, Thomas en Stefan de taak om dit te voorkomen. Ze hebben alleen geen idee wie er gaan komen en wanneer men gaat toeslaan. De mannen moeten dus continue alert zijn om de kluizen én een diamant beschermen.

Voor beide teams staat er een belangrijke prijs op het spel. Het winnende team zorgt ervoor dat een van de door de Nationale Postcode Loterij gesteunde goede doelen 10.000 euro ontvangt. Lukt het hen niet de buit veilig te stellen, dan is de eer aan teamSTUK om een doel te kiezen.

“Met deze serie hebben we een extra reden om trots te zijn. Dankzij de samenwerking met de Postcode Loterij kunnen wij onze kijkers een toffe serie geven, maar ook een goed doel een warm hart toedragen.”

OVER STUKTV
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn de trotse oprichters van hét grootste Nederlandstalige YouTubekanaal van Nederland. De heren trakteren meer dan 2,3 miljoen abonnees iedere week op spraakmakende video’s, waaronder online succes series als ‘Roadtrippers’ en ‘Jachtseizoen’, die miljoenen views per maand behalen op YouTube! Niet voor niets is StukTV 5 jaar op een rij uitgeroepen tot ‘Beste YouTube kanaal van Nederland’.

Bron: (foto) Talpa Network