John van den Heuvel terug met nieuw programma ‘Dossier Van Den Heuvel’

Vanaf maandagavond 22 april staat misdaadverslaggever John van den Heuvel slachtoffers van criminaliteit bij in zijn nieuwe programma ‘Dossier Van Den Heuvel’. Na de succesvolle seizoenen van de RTL-programma’s ‘Ontvoerd’ en ‘Op De Vlucht’ legt John zich in ‘Dossier Van Den Heuvel’ toe op verschillende soorten criminaliteit, zoals oplichting, ontvoering en georganiseerde misdaad in het buitenland.

Iedere week staat een andere zaak van John en zijn team centraal in ‘Dossier Van Den Heuvel’. De zaken staan op zichzelf en gaan over verschillende vormen van criminaliteit. “Door onze jarenlange ervaring wordt ons team ingeschakeld bij veel soorten zaken. Wat de aard van het misdrijf ook is, het gaat ons om de gerechtigheid voor de slachtoffers. De missie is geslaagd als door onze inspanningen zaken heropend of eindelijk afgehandeld worden,” aldus John van den Heuvel.

Voor de totstandkoming van ‘Dossier Van Den Heuvel’ reist John al geruime tijd met zijn team de hele wereld over. Het programma geeft een ongepolijste inkijk in hun strijd voor een succesvolle en juiste afwikkeling van strafzaken. John: “Aan het confronteren van verdachten en daders gaat vaak een lange zoektocht vooraf. Deze zoektocht kent ups en downs, spannende momenten en ontladingen. Al deze momenten zie je terug in ‘Dossier Van Den Heuvel’.

‘Dossier Van Den Heuvel’, vanaf maandag 22 april om 20.30 uur bij RTL 4.

Bron: (foto) RTL