Katja Schuurman in familiefilm De Club van Lelijke Kinderen

De Club van Lelijke Kinderen is een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts onder regie van Jonathan Elbers.

Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van Isimo omver te werpen?

Met o.a. Jeroen van Koningsbrugge, Jelka van Houten, Maan de Steenwinkel, Georgina Verbaan, Katja Schuurman, Edwin Jonker, Roeland Fernhout, Ajouad El Miloudi, Sem Hulsmann, Faye Kimmijser, Narek Awanesyan, Mika Peeters, Imanuelle Grives, Soundos El Ahmadi, Ryanne van Dorst, Matser, stefania_, Foreverxjade, Manoujuecardoso, Cainslobbe, Familie Bellinga.

De Club van Lelijke Kinderen is 9 oktober in de bioscoop te zien.

Meer informatie: www.declubvanlelijkekinderen.nl