Katja Schuurman te zien in serie 'Kerst bij Koosje' bij Videoland

Katja Schuurman is vanaf nu te zien in de vijfdelige serie 'Kerst bij Koosje' bij Videoland. Naast Katja spelen Eva van de Wijdeven, Benja Bruijning, Carly Wijs, Tim Haars en Peter Blok de hoofdrollen in deze serie, waarin de beslommeringen ín en rondomeen hotel centraal staan.

Kerst bij Koosje
De setting is een klein en idyllisch familiehotel: Hotel Koosje, vernoemd naar oprichtster en drijvende kracht Koosje Verhoef. Sinds haar overlijden wordt het hotel gerund door Koosjes dochter Merel (Eva van de Wijdeven). Elk jaar organiseert ze samen met haar vader Viktor (Peter Blok) en haar broers Rick (Tim Haars) en Bram (Rutger Messerschmidt) het jaarlijkse kerstdiner in Hotel Koosje. Het gezin Westerman zet op deze manier de traditie van Koosje voort, voor wie kerst altijd de mooiste tijd van het jaar was.

Dit jaar voegen onverwachts oudste zus Klaas (Katja Schuurman) en haar dochter Sunny (Bebèl Bus)zich bij de familie. Daarnaast lopen ook de verlegen klusjesman Teun (Benja Bruijning) en de strenge hotelrecensente Annabel (Carly Wijs), een oude bekende uit ‘Kerst met de Kuijpers', Merel voor de voeten.

‘Kerst bij Koosje’ is geregisseerd door Barbara Bredero en een humoristische, feel gooddramaserie over de valkuilen van de liefde, het (on)vermogen jezelf durven te zijn en moeizame maar onverwoestbare familiebanden. Daarnaast maakt een wel heel bijzondere kerstman zijn opwachting…

Kerst bij Koosje’ is een productie van Fiction Valley en is vanaf nu alleen te zien bij Videoland.

Bron: Dutch Radio/RTL Nederland
Beeld: RTL Boulevard