‘Koffietijd’ ontvangt Irene Moors, Anita Witzier, Angela Groothuizen en andere gastpresentatrices

Anita Witzier, Cilly Dartel, Helga van Leur, Angela Groothuizen en Irene Moors zijn de komende maanden gastpresentatrice bij ‘Koffietijd’. Anita Witzier bijt het spits af op 4 april, gevolgd door Cilly Dartel op 10 en 18 april, Helga van Leur op 26 april, Angela Groothuizen op 8 mei en Irene Moors op 1, 17 en 20 mei.

Quinty, Loretta en Pernille ontvangen de gastpresentatrices in de maanden april en mei. In ‘Koffietijd’ staan mooie verhalen, inspirerende gasten en aansprekende rolmodellen centraal. De vijf televisiepersoonlijkheden zijn allemaal dol op ‘Koffietijd’, wat ze uitermate geschikt maakt voor een rol als gastpresentatrice. Daarnaast sluiten ze met hun interesses en leefstijl perfect aan bij de doelgroep.

Cilly: "Ik vind het super stoer van ‘Koffietijd’ om mij als gastpresentator uit te nodigen. Het is een eer om mee te mogen doen aan dit legendarische programma. Ik kan niet wachten.”
Anita: "Geweldig om eenmalig gastpresentator te mogen zijn bij een inmiddels iconisch programma als ‘Koffietijd’. En ook een beetje spannend…” De Koffietijdpresentatrices kijken uiteraard uit naar de samenwerking met hun nieuwe collega’s: “We hebben enorm veel zin om met deze mooie televisiepersoonlijkheden samen te werken aan ons programma”, aldus Quinty, Pernille en Loretta.

Aan de inhoud van het programma verandert verder niets: de dames bespreken elke werkdag meerdere onderwerpen, van de lekkerste recepten en modetrends tot vrouwenrechten en de urgentie van duurzaamheid.

‘Koffietijd’ wordt geproduceerd door Talpa en is elke werkdag te zien van 10.00 tot 11.00 bij RTL4.

Bron: (foto) RTL