Koos van Plateringen bezorgt BN’ers dag van hun leven

In het nieuwe SBS6-programma De Dag Van Je Leven neemt presentator Koos van Plateringen bekende Nederlanders een dag mee naar verschillende locaties die bepalend zijn geweest voor hun succes en leven. Hij verrast ze met persoonlijke boodschappen van -en ontmoetingen met- de mensen die een belangrijk deel van het leven van de BN’er hebben meegemaakt. Doordat de ster teruggaat naar het gevoel van dat moment ontstaan er openhartige gesprekken over dromen en succes, maar ook over tegenslagen en teleurstellingen. De kijker leert de hoofdpersoon op een nieuwe en intieme manier kennen. Koos bezorgt onder anderen Jan Smit en Trijntje Oosterhuis de dag van hun leven. De Dag Van Je Leven is vanaf dinsdag 12 maart om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Een oude mentor. Een platenbaas die heeft gezorgd voor het eerste platencontract – en daarmee voor de doorbraak van de artiest. Een schoolvriendin met verhalen die de ster liever was vergeten… Maar ook: verrassende videoboodschappen die de hoofdpersoon terugbrengen in de tijd: van vaders, moeders of een oude leraar en het terugzien van waardevolle, persoonlijke spullen. Stuk voor stuk zijn het mensen, momenten of objecten die bepalend zijn voor de ster. Hoe is de BN’er gekomen waar hij nu is? Wat waren de uitdagingen en de memorabele momenten? En van wie of wat hebben ze steun gekregen?

Koos: “Met het maken van dit programma komt een jeugddroom uit. Hierin kan ik alles kwijt wat ik de afgelopen 20 jaar als programmamaker en presentator heb geleerd. Met het hele team bezorgen we de BN’ers letterlijk de dag van hun leven, waardoor we heel dichtbij de persoon komen en we echte, eerlijke emoties zien.”

De Dag Van Je Leven wordt geproduceerd door Talpa TV Productions.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf dinsdag 12 maart 21.30 – 22.30 uur.

Bron: (foto) Talpa TV