Lauren Verster met nieuwe serie Ik wil een kind bij AVROTROS op NPO 3

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Voor de nieuwe serie Lauren! Ik wil een kind maakte presentatrice Lauren Verster ruim anderhalf jaar geleden kennis met stellen en singles die allemaal het voor hen onmogelijke mogelijk willen maken, namelijk een kind op de wereld zetten.

Zo zien we hoe Rosalyn en Jeroen een draagmoeder zoeken. Rosalyn is namelijk geboren zonder baarmoeder. Het lesbische stel Baukje en Talitha zoekt een homostel als co-ouders. Met vier man sterk willen zij in deeltijd een kind grootbrengen. Remco en Quincy zoeken naar een draagmoeder. Remco heeft al drie kinderen uit zijn heteroperiode. De kinderwens van Quincy is zo groot dat hij als volkszanger dit aan de wereld wil laten horen met een lied. Arenda is een 28-jarige vrouw die wel moeder wil worden, maar ze wil niet de dagelijkse zorg. Deze laat ze liever over aan een homostellen.

Vanaf 20 augustus 2019 zendt AVROTROS op dinsdagavond de zesdelige serie uit waarin Lauren deze stellen en singles gedurende twee jaar volgt tijdens hun proces een kind te krijgen. In de kick-off uitzending van 15 november 2018 heb je al kennis kunnen maken met hen. Hier kun je de uitzending terugkijken.

Bron: AVROTROS/Dutch Radio