Louisa & Ferdi Bolland duiken de studio in

Donderdagavond was in de reality-serie Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde te zien dat Ferdi Bolland een nummer gaat produceren voor Louisa. Louisa zou niets liever willen dan ooit aan het Eurovisie Songfestival meedoen en pakt daarom haar zangcarrière weer op. Naast dat zij in de serie spreekt met diverse professionals en ook oud-deelnemers (waaronder Duncan Laurence) duikt zij samen met producer Ferdi Bolland de studio in om een nummer te produceren dat Songfestival-waardig is.

“Je kunt A. echt zingen en B. je hebt een hele persoonlijke stem, een eigen stemgeluid”, zegt producer Ferdi Bolland als hij Louisa heeft horen zingen. “Ik ga graag de uitdaging aan om met jou een nummer te maken en hopelijk gaan we vriend en vijand verbazen met jouw Engelstalige single.” In de serie is te zien hoe Ferdi en Louisa aan het nummer werken en het nummer - dat ‘Born to be me’ zal gaan heten en haar levensverhaal vertelt - zingt Louisa voor het eerst op zaterdag 3 augustus, wanneer zij samen met Rowan meevaart in de Canal Parade in Amsterdam (boot nummer 44). Vanaf die datum is de single ook te downloaden via Spotify, Apple Music, Deezer etc.

Louisa voelt zich vereert dat een gevestigde naam als Ferdi Bolland met haar een nummer wil maken. “Ik heb er zeker vertrouwen in dat het iets moois gaat worden en hopelijk kan ik een gooi doen naar deelname aan het Eurovisie Songfestival!”, aldus Louisa.

Bekijk onderstaand het fragment waarin te zien is dat Ferdi en Louisa elkaar voor het eerst ontmoeten in de studio.

Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij TLC. Op Dplay is elke aflevering 7 dagen vooruit te bekijken.

Bron: TLC/Dutch Radio