Spotlight | Stichting Lucky Joe

Justen de Wildt – Denk Nu Niet Aan Morgen
De verhaallijn van Justen de Wildt zijn nieuwe single, ‘Denk nu niet aan morgen’ gaat over het heden. Leef vandaag en maak van elke dag een feestje, want morgen is niet beloofd. Het bericht Justen de Wildt – Denk Nu Niet Aan Morgen verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Burdy – Kop der Veur
Burdy heeft een nieuw nummer geschreven om iedereen in de Corona-epidemie een hart onder de riem te steken doormiddel van de Groningse kreet “Kop der veur”. Het bericht Burdy – Kop der Veur verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Stevie Poppinghaus – Toe Kom Terug
Stevie Poppinghaus brengt dit oude lied “Toe kom terug”, origineel afkomstig van Frans Bauer, weer tot leven. Het nummer heeft een bijzondere waarde voor hem. Het bericht Stevie Poppinghaus – Toe Kom Terug verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Marco Schouten – Jouw ring ligt nog hier
Na de laatste singel “Mi Amore” die begin februari 2020 is uitgekomen, is het helaas lang stil gebleven rond Marco Schouten zijn muziek. Nu komt hij met zijn nieuwe nummer, Jouw Ring Ligt Nog Hier. Het bericht Marco Schouten – Jouw ring ligt nog hier verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Freddy de Bruin – Alinda
Het succes van “Hou older ik wor” is groot want het kent Airplay in heel Nederland en op sommige radiozenders in Vlaanderen. Het bericht Freddy de Bruin – Alinda verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Etto Sedney – Jij
 Een lied geschreven en gezongen door Etto Sedney uit dankbaarheid voor alle liefde, troost en zorg die hij de afgelopen periode heeft ontvangen van alle mensen om hem heen.  Het bericht Etto Sedney – Jij verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Feestzanger Linders – Zing maar mee met mij
In september scoorde Tom Linders met het nummer “Liefde van mijn leven”.Na een periode van stilte was dit het weer de eerste single van Feestzangers Linders Het bericht Feestzanger Linders – Zing maar mee met mij verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Janneke De Roo – Het Dorp
Na een omzwerving van enkele jaren zonder de muziek is Janneke de Roo helemaal terug met ''Het Dorp''. Het nummer is sinds vandaag overal te beluisteren! Het bericht Janneke De Roo – Het Dorp verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Willem Barth – Hey jij
Willem had al een tijd een Engelstalig lied opgeslagen op Spotify. Toevallig kreeg hij twee maanden geleden exact hetzelfde nummer gestuurd van z’n producer Het bericht Willem Barth – Hey jij verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Jan Booi – De hele dag
Ondanks dat Jan nog maar ‘een groentje’ is, mist hij de optredens. Samen met z’n vader heeft hij een bus laten ombouwen met een complete geluidsinstallatie. Het bericht Jan Booi – De hele dag verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen