Spotlight | Stichting Lucky Joe

Ben Kok – Het werd zomer
Met zijn nieuwe single ‘Het werd zomer’ duikt de talentvolle zanger, Ben Kok, wederom terug in de tijd. Het bericht Ben Kok – Het werd zomer verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Lars Bertens – Als de vogeltjes weer fluiten
Dit zou zo maar het begin kunnen zijn van een glansrijke muzikale carrière voor deze 19 jarige grondwerker uit het Brabantse Liempde. Het bericht Lars Bertens – Als de vogeltjes weer fluiten verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Filip Kook – “Liefde in mijn hart“
Filip Kook uit Hengelo komt met nieuwe single Na het succes van de single “Waar een deur dicht gaat´ is Filip Kook de geboren en getogen Hengelose weer de studio in gedoken bij Gerto Heupink en nu voor een minder gedragen plaat met als titel “Liefde in mijn hart“. Een wat meer uptempo en vrolijk […] Het bericht Filip Kook – “Liefde in mijn hart“ verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Jan Stavast – Onder de sterren van San ‘t Angelo
Jan Stavast uit Borger zingt onder de sterren van San ‘t Angelo Jan Stavast woonachtig te Borger in het mooie Drenthe komt met een prachtige nieuwe single “Onder de sterren van San ’t Angelo”. Deze nieuwe single gaat over een plaats in Italië, San ’t Angelo. Dit gebied is een prachtig vakantie gebied wat ligt […] Het bericht Jan Stavast – Onder de sterren van San ‘t Angelo verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

BOBBY ARQ – “Ga je mee”
Eenvoudig melodieuze liedjes schrijven is een kunst die niet niet zoveel mensen beheersen. Vandaag is de release van “Ga je mee”. Dit is zo’n heerlijk toegankelijk meezingliedje! Bobby Arq (Bob Springer) is een Zeeuwse vader die teksten schrijft. Na veertien jaar stilte vond hij de tijd rijp om de draad weer op te pakken. Zijn […] Het bericht BOBBY ARQ – “Ga je mee” verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Andries van den Brink lanceert dubbele A-kant
Niet één maar twee liedjes met dezelfde melodielijn staan op de nieuwe single van Andries van den Brink. Een plaat met een dubbele A-Kant dus! Het bericht Andries van den Brink lanceert dubbele A-kant verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Dennis Jones – Wij gaan altijd door
Onlangs verscheen het nieuwe Dennis Jones album ‘Altijd Door!’ en de titelsong ‘Wij Gaan Altijd Door’ verschijnt nu op single. Het bericht Dennis Jones – Wij gaan altijd door verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Tjeerd Abma – Leaves
Tjeerd Abma was als zanger actief in verschillende bands, voordat hij op de solotoer ging als zanger/gitarist met avondvullende solo optredens Het bericht Tjeerd Abma – Leaves verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Erwin Haarmans – Ja jij, alleen jij
‘Ik gaf aan dat ik daar nog lang niet klaar voor was omdat ik nog niet eens zolang zong. Ik dacht er over na en heb daarna zangles genomen. Het bericht Erwin Haarmans – Ja jij, alleen jij verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Goossen – Rode Rozen 2.0
Wie kent niet de klassieker ‘Rode Rozen’ waarmee Jantje Koopmans in 1984 landelijke bekendheid genoot. Goosen brengt deze opnieuw uit. Het bericht Goossen – Rode Rozen 2.0 verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen