Spotlight | Stichting Lucky Joe

Hans Snoek – Eiland in de zon
‘Eiland In De Zon’ is de voorloper van het binnenkort te verschijnen album van Hans Snoek, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd. Het bericht Hans Snoek – Eiland in de zon verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Antoinnette Germeraad – Want geluk dat is voor jou
Na Antionette haar eerste single heeft ze de smaak echt te pakken en komt ze nu met haar 2e single ‘Want geluk dat is voor jou’. Het bericht Antoinnette Germeraad – Want geluk dat is voor jou verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

The Marvin Road – So Simple
Singer-songwriter duo The Marvin Road brengt hun tweede single uit. Het nummer is onderdeel van de EP die The Marvin Road zal uitbrengen. Het bericht The Marvin Road – So Simple verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Stef Horn – Vandaag
'Vandaag’ is de nieuwe single van Stef Horn. Het is een vrolijke, Nederlandstalige, uptempo track over positieve verandering in het leven. Het bericht Stef Horn – Vandaag verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Mayke Vanes – Geloven
Met haar single ‘Geloven’, waarvan ze de Engelse versie al regelmatig gezongen heeft, bewijst Mayke Vanes haar veelzijdigheid als zangeres. Het bericht Mayke Vanes – Geloven verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Dik & Gezellig – Ome Jan
Het omtoveren van klassiekers en in een eigentijds jasje te steken, is volgens woordvoerder Feestact Dik & Gezellig elke keer een uitdaging. Het bericht Dik & Gezellig – Ome Jan verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Wesley Pol – Schoonheid
Wie Wesley de afgelopen jaren gevolgd heeft, zal het ongetwijfeld zijn opgevallen dat hij een voorliefde heeft voor het thema “liefde”. Het bericht Wesley Pol – Schoonheid verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Hein Augustijn & Gerard van Maasakkers – Onder de Zon
Het nummer was eigenlijk niet als duet geschreven, maar Hein trok de stoute schoenen aan en benaderde Gerard om het samen op te gaan nemen. Het bericht Hein Augustijn & Gerard van Maasakkers – Onder de Zon verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

Hennie van der Vis – Laat me zweven
Na de zeer persoonlijke en gevoelige ballad: Nooit meer over, komt Hennie van der Vis nu met een heerlijke zomer single. Het bericht Hennie van der Vis – Laat me zweven verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen

H. Brasil – Sultans Of Swing
H. Brasil heeft de wereldhit, ‘Sultans Of Swing’ van Dire Straits, een nieuw leven ingeblazen. Het bericht H. Brasil – Sultans Of Swing verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.
>> meer lezen