Maestro is terug bij AVROTROS op NPO 1

Acht bekende Nederlanders zonder enige dirigeerervaring nemen vanaf zondag 27 oktober het wekelijks tegen elkaar op in de muzikale afvalrace Maestro op NPO 1. Wie stuurt het Maestro orkest, het Orkest van het Oosten, het beste aan en mag zich meesterdirigent van 2019 noemen?

Dit seizoen nemen rapper Lange Frans, cabaretier Stefano Keizers, actrice Monic Hendrickx, presentatrice Natasja Froger, cabaretier Jörgen Raymann, actrice en presentatrice Tatum Dagelet, singer-songwriter Lucas Hamming en presentatrice Ria Bremer het tegen elkaar op in de strijd om de gouden baton. In de eerste aflevering beklimmen de kandidaten zonder enige voorkennis de bok. Ze krijgen pas een paar uur voor hun vuurdoop te horen welk muziekstuk ze moeten dirigeren.

Maestro AfterTalk op NPO 1 Extra
Dit seizoen is direct na de uitzending de Maestro AfterTalk te zien op NPO 1 Extra. Hierin neemt NPO Radio 4-dj Jet Berkhout samen met presentator Frits Sissing een kijkje achter de schermen. De eerste Maestro AfterTalk zie je zondag 27 oktober om 21:30 uur op NPO 1 Extra. NPO 1 Extra vind je online op de website van NPO Start. Of op tv bij Ziggo op kanaal 128 en bij KPN op 76.

Maestro is vanaf zondagavond 27 oktober om 20:25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Bron: AVROTROS/Dutch Radio
Foto: Michel Schnater