Moederdaguitzending All you need is love trekt 836.000 kijkers

836.000 mensen hebben zaterdagavond gekeken naar de moederdageditie van All you need is love op RTL4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het programma staat daarmee op plek 8 van de top 25 best bekeken programma's van de dag.

In de special ging Robert ten Brink onder andere langs bij Evelien, die haar man verloor terwijl ze zwanger was van haar tweede kind. Ze haalde veel steun uit de muziek van Kensington, en daarom werd ze verrast met een optreden van de band. Op een tv-scherm was de band te zien terwijl ze het lied Uncharted speelden. "Je verhaal raakt ons heel diep, daarom willen we je een extra hart onder de riem steken door in quarantaine dit lied voor je te spelen. Heel veel sterkte en liefde van ons" zei Kensington-zanger Eloi Youssef via het scherm.

Ook Lego Masters, dat voor All you need is love werd uitgezonden, scoorde goed. Ruim 1,1 miljoen mensen keken naar de spelshow, waarmee het programma op de derde plaats van best bekeken programma's van de dag staat. Alleen Op1 en het Journaal van 20 uur trokken zaterdag meer kijkers.

Bron: © ANP
Beeld: RTL