Natasja Froger neemt gezinnen mee naar het verleden in tweede seizoen ‘Groeten uit 19xx’

In een nieuw seizoen ‘Groeten Uit 19xx’ maken zeven bekende gezinnen samen met presentatrice Natasja Froger een sprong terug in de tijd en brengen een weekend door in een woning waarin de tijd heeft stilgestaan. Het eten, de kleding, de muziek en het speelgoed zijn volledig omgetoverd naar het jaar waarin de hoofdgast twaalf jaar oud was, zodat ze samen beleven hoe het was om in die tijd te leven.

In de eerste aflevering gaat Xandra Brood met haar dochters Lola, Holly Mae en Brenda terug naar het jaar 1970. Hartsvriendinnen Manuela Kemp en Louise Schiffmacher én Xandra’s grote idool Penny de Jager van ‘Toppop’ komen op bezoek. In de doka wordt de familie Brood verrast als er foto’s van een jonge Herman in het ontwikkelbad verschijnen. Xandra vertelt over de roerige jaren aan zijn zijde en de impact daarvan op haar gezin.

Natasja ontvangt ook de gezinnen van Klaas van Eerden (1988), Hans Kazan (1965), Xander de Buisonjé (1985), Frans Duijts (1991), Roy Donders (2003) en Bibian Mentel (1983). Van moderne technologie was in veel van deze jaren nog geen sprake, waardoor de generatieverschillen al snel zichtbaar worden. Toch, of misschien juist daardoor, komen de families tijdens dit avontuur meer tot elkaar.

‘Groeten Uit 19xx’ wordt geproduceerd door Fabiola.

'Groeten uit 19xx', vanaf donderdag 24 januari om 20:30 uur bij RTL 4.

Bron: (foto) RTL