Nicky Opheij gaat op zoek naar de mooiste Brabantse liefdesverhalen

Nicky Opheij uit Handel, de Miss Nederland van 2017, gaat vanaf januari voor Omroep Brabant op zoek naar mooie, ontroerende, zoete, romantische en verrassende liefdesverhalen in onze provincie. Met twee (camera- en geluids)mannen aan haar zijde, reist Nicky langs verschillende steden en dorpen in onze provincie en stelt ze onder meer de vraag: Wat is jouw liefdesverhaal?

Het team van Nicky bevraagt op straat voorbijgangers over de soms ongrijpbare liefde, terwijl de camera draait. Ben je verliefd of heb je liefdesverdriet? Waar ben je de grote liefde tegen het lijf gelopen? Waarom sprong de vonk over? Of juist niet? Kun je het eerste vriendje of vriendinnetje nog herinneren? Zou je die nog eens willen ontmoeten? Achter elke vraag schuilt ongetwijfeld een mooi liefdesverhaal.

Omroep Brabant zendt vanaf 7 januari veertien afleveringen uit van ‘Liefde is overal’. “We hebben er inmiddels vijf opgenomen en er is al een aantal mooie liefdesverhalen voorbijgekomen”, vertelt Nicky. Als voorbeeld geeft ze een oudere vrouw in Gemert die in korte tijd de tweede liefdes van haar leven verloor. Maar Nicky vertelt ook over haar eigen liefdesleven. Haar grote liefde was al twee jaar in beeld voordat de vonk oversloeg. “We zijn wat gaan drinken en hij is niet meer weggegaan.”

Nicky Opheij (24) uit Handel studeerde bouwkunde, maar lonkte ook naar de modellenwereld. In 2014 won ze de zoektocht naar Holland’s Next Top Model. Drie later werd ze gekroond als Miss Nederland. Naast model is Nicky ook voedingsdeskundige.

De eerste uitzending van ‘Liefde is Overal’ is te zien op dinsdag 7 januari vanaf 17.45 uur op Omroep Brabant, daarna ieder uur herhaald. De eerste uitzending is opgenomen in Gemert. De daaropvolgende afleveringen worden steeds op dinsdag uitgezonden. Kijk voor meer informatie op omroepbrabant.nl/liefdeisoveral

Bron: (beeld) Omroep Brabant/Dutch Radio