Nicolien Fiere maakt paper art van Katja Schuurman

Nicolien Fiere heeft Katja Schuurman in paper art gemaakt. Het portret van Katja is te bewonderen op de Instagram pagina van Fiere.

''Het portret van Katja Schuurman is opgebouwd uit laagjes boekpapier waarin de verhaallijn van de stichting is terug te vinden. Fragmenten van tekst over vrouwelijke ondernemers maar ook over weeftechnieken die symbool staan voor de ambacht waar de producten van Return to Sender mee gemaakt zijn'', aldus Nicolien Fiere.

Nicolien Fiere schenkt een deel van de opbrengst van de gelimiteerde art prints van het portret van Katja Schuurman aan de stichting Return to Sender.

Het is niet bekend of gelimiteerde art prints van Katja Schuurman zijn uitverkocht.

Dit bericht bekijken op Instagram

“Together we have a great story to share” Een deel van de opbrengst van de gelimiteerde art prints van het portret van @katjaschuurman gaat naar haar stichting @returntosender_nl Iedere art print is genummerd en gesigneerd en voorzien van een echtheidscertificaat gesigneerd door Katja Schuurman en mij. Terwijl jij iets moois aan de muur hebt steun je gelijk een goed doel. Return to Sender is in 2006 opgericht door Katja Schuurman. Tijdens de vele reizen die zij maakte, ontdekte ze dat de allerarmsten van de wereld soms bol staan van ondernemerschap. Het ontbreekt ze niet aan wil of talent maar aan kansen en mogelijkheden. Return to Sender gelooft in de kracht van eerlijke producten en bevordert de verkoop van, de door veelal vrouwelijke vakmensen, handgemaakte producten met een bijzonder verhaal. Het portret van Katja Schuurman is opgebouwd uit laagjes boekpapier waarin de verhaallijn van de stichting is terug te vinden. Fragmenten van tekst over vrouwelijke ondernemers maar ook over weeftechnieken die symbool staan voor de ambacht waar de producten van Return to Sender mee gemaakt zijn. #limitedart #limitededition #limitedartprint #artprint #paperart #nicolienfiere #contemporaryart #powerwoman #womanforwoman #dutchartist #buyart #buyartonline #artlovers #artlove #saatchiart #igartist #returntosender #katjaschuurman #dogood #portraitart #artportrait #oldbookpages #collageart #goededoel #papierkunst #paperlove

Een bericht gedeeld door Nicolien Fiere (@nicolien_fiere) op

Voor meer informatie ga naar www.nicolienfiere.com

Bron: Dutch Radio