Nieuw gezondheidsprogramma VitamineW op 89.3 Radio West

Vanaf woensdag 6 februari presenteert Yvonne Nesselaar het nieuwe gezondheidsmagazine ‘VitamineW’. De uitzendingen zijn elke woensdag van 19.00 uur tot 20.00 uur LIVE te beluisteren op 89.3 Radio West, de regionale zender van het noordelijk deel van Zuid-Holland. Luisteraars kunnen meedoen aan het programma door hun eigen vragen aan de deskundige door te geven.

‘VitamineW’ is het gezondste radioprogramma van Zuid-Holland, waarin Yvonne Nesselaar met medisch specialisten, wetenschappers, ervaringsdeskundigen en belangenorganisaties wekelijks een ander onderwerp uit de gezondheidszorg, de welzijnswereld, wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie belicht. Het programma wordt live gepresenteerd met gasten in de studio, zodat luisteraars ook eigen vragen voor de studiogasten kunnen doorgeven. Dit kan tijdens de uitzending via telefoonnummer 070 390 54 54, via Twitter, via Facebook en per mail aan vitaminew@omroepwest.nl.

‘VitamineW’ is vanaf 6 februari elke woensdagavond van 19.00-20.00 uur te beluisteren op 89.3 Radio West.

Onderwerpen
Yvonne Nesselaar presenteerde ‘VitamineW’ eerder voor Radio West in de periode 2005-2007. Nesselaar is dan ook verheugd weer in de haar zo bekende studio plaats te kunnen nemen: “Het voelt als een warm bad om hier weer te kunnen gaan uitzenden. Natuurlijk staan er al meerdere interessante gasten gepland, zoals in de eerste uitzending de wethouders Parbhudayal en Damen uit Den Haag en Leiden, die beiden gezondheidszorg in hun portefeuille hebben. We hebben allemaal te maken met gezondheid. Niet alleen in de zin van ‘niet ziek’ zijn, maar ook hoe we gezond(er) kunnen leven komt aan bod in VitamineW. Daarom worden in het programma niet alleen ziektebeelden, maar ook patiënttevredenheid, participatie en preventie besproken. Daarnaast ontvang ik geregeld studiogasten die ik het hemd van het lijf vraag over leefstijl, gezonde voeding en maatschappelijke gezondheidszorg. Naast mijn eigen vragen ben ik natuurlijk ook nieuwsgierig naar wat de luisteraar van deze gasten wil weten.”

Over de programmamaker
Programmamaker Yvonne Nesselaar heeft vele jaren ervaring in de gezondheidszorg als patiëntenvoorlichter en communicatieadviseur voor zorginstellingen. Daarnaast presenteerde zij 12 jaar een gezondheidsprogramma bij Radio Rijnmond.

89.3 Radio West
‘VitamineW’‘is vanaf 6 februari te horen op Radio West via 89.3 FM, online via Omroepwest.nl en de app. Ook is elk programma na uitzending online terug te luisteren. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van Radio West.

Bron: (foto) Omroep West