NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF

Collecteweek van KWF Kankerbestrijding met NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF. Onder aanvoering van DJ Rob Stenders maken alle NPO Radio 2-dj’s 100 uur radio voor KWF.

Samen maken zij de Collectebonanza, waarbij luisteraars de hele week verzoeknummers kunnen aanvragen. NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF begint op 2 september om 13.00 uur en duurt tot en met vrijdag 6 september 17.00 uur.

“Helaas is kanker nog altijd een ziekte die heel veel mensen raakt. De Collecteweek van KWF verdient zoveel mogelijk aandacht. Onze dj’s zetten zich daar dan ook vol overgave voor in met NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF”, zegt Jan-Willem van Engelen, zendermanager van NPO Radio 2.

De Collectebonanza wordt live uitgezonden vanaf de NPO Radio 2 Collectecamping op camping De Pampel in Hoenderloo. Elke dag schuiven in de studio allerlei gasten aan om aandacht te vragen voor KWF. Ook zijn er sessies met artiesten, zoals Krezip, Inge van Calkar, Tim Dawn en DI-RECT. Uiteraard kunnen luisteraars die concerten bijwonen. Ook op andere momenten is de camping open voor publiek dat een kijkje wil komen nemen bij NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF. Zie www.nporadio2.nl.

De dj’s Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof gaan van 2 tot en met 6 september op pad met de NPO Radio 2 Collectecamper, om verslag te doen van de KWF Collecteweek in heel Nederland.

Maandagochtend 2 september haalt de Collectecamper Rob Stenders thuis op en toert dan naar de Collectecamping. Stenders trapt bij aankomst op de camping om 13.00 uur de Collectebonanza af, samen met zijn collega en Vriend van KWF Gijs Staverman.

NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF eindigt op vrijdagmiddag 6 september om 17.00 uur.

NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF: van maandag 2 tot en met vrijdag 6 september op NPO Radio 2, social media en www.nporadio2.nl.

Bron: NPO
Foto: © Ben Houdijk -BNNVARA