OM-topman Gerrit van der Burg bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. WNL Op Zondag wordt live uitgezonden om 9.30 uur op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

De voorzitter van het College van procureurs-generaal Gerrit van der Burg is te gast bij Rick Nieman. De hoogste baas van het Openbaar Ministerie gaat onder andere de strijd aan tegen ondermijning en zware criminaliteit.

SP-leider Lilian Marijnissen kijkt in WNL Op Zondag vooruit op de komende Statenverkiezingen. Waar gaat de SP-leider zich sterk voor maken? Met welk strijdplan gaat de SP de campagne in?

Hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk schreef het boek ‘De nieuwe wereldorde’ over de macht van China. Ook China trendwatcher Manya Koetse komt vertellen over de opkomst van China.

Rechtsgeleerde Afshin Ellian is te gast in WNL Op Zondag. Over de berechting van IS-strijders, de mogelijke terugkeer van jihadbruiden en het einde van het kalifaat.

WNL Op Zondag
met Rick Nieman
Zondagmorgen 24 februari, 09.30 uur, NPO1

Bron: WNL