Ouderwets gezellige zaterdagavond bij SBS6 met Ik hou van Holland

Linda, Jeroen, Guus, een immer enthousiast publiek, vertrouwde spellen en heel veel oer-Hollandse gezelligheid. We hebben er even op moeten wachten, maar na drie jaar is er toch echt een nieuw seizoen Ik hou van Holland. Acht afleveringen lang nemen teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis het met hun teams tegen elkaar op, terwijl Linda de Mol als vanouds alles in goede banen probeert te leiden. Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 7 september om 20.00 uur te zien bij SBS6.

Het succesvolle programma staat wederom bol van dat wat ons kikkerlandje zo leuk maakt. Alles draait om kennis op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en de Nederlandse taal. De spellen zijn vertrouwd: van Geen ja, geen nee, Raad het Lied en Het kazenspel tot de Hollandse Rijtjes en het altijd gezellige Verjaardagsspel. Er is één nieuw spel: het Beeldrijmspel. De kandidaten krijgen dan een bewerkte foto van een bekende Nederlander te zien en moeten daar zo creatief mogelijk op rijmen.

Guus en Jeroen krijgen elke week steun van zes bloedfanatieke bekende Nederlanders. De teams worden allebei aangemoedigd door hun eigen enthousiaste publieksvak, dat hoopt met een fijne prijs naar huis te gaan. Ik hou van Holland is dé viering van ons land en een perfecte invulling van de zaterdagavond.

Ik hou van Holland is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zaterdag 7 september 20.00 – 21.30 uur.

Bron: Talpa Network