Patricia van Liemt weg bij De Barry Paf Show

Patricia van Liemt is weg bij De Barry Paf Show op 100% NL. Dat heeft Van Liemt vrijdag op Instagram bekendgemaakt.

Patrica was sinds december vorig jaar de sidekick van Barry Paf in de ochtendshow. Vanaf maandag presenteert Barry de radioshow alleen.

Patricia van Liemt: "Na vijf jaar in Zwitserland gewoond te hebben, wilde ik niets liever dan in NL weer werken bij de radio. Ik ben dankbaar dat 100% NL mij de kans heeft gegeven om te bouwen aan het eerste jaar van De Barry Paf Show. Ik kijk terug op een mooie tijd en kijk nu vooral uit naar een toekomst met nieuwe radio avonturen!”

Barry Paf: ''De Barry Paf Show is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot de ochtendshow waar veel gasten graag over de vloer komen, iets waar we super trots op zijn. In combinatie met onze duopresentatie blijft er echter te weinig ruimte over voor rechtstreeks contact met onze luisteraars en dat contact vinden we heel belangrijk voor het programma. Dat betekent dat ik De Barry Paf Show vanaf nu zonder mijn sidekick Patricia ga presenteren, samen met de 100%NL luisteraars. Het fundament voor de het programma is gelegd en daar ben ik Patricia heel dankbaar voor!''

De Barry Paf Show is elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur te horen op 100% NL.

Bron: Dutch Radio
Foto: 100% NL