Philippe Geubels’ comedyshow ‘Bedankt voor Alles’ zaterdagavond te zien bij RTL 4

Word je er ingeluisd als kersverse vader? Is het geven van een compliment minder makkelijk dan gedacht? Is een relatiesleur het mooiste wat er is? Stand-upcomedian Philippe Geubels geeft op humoristische wijze antwoord op deze en andere vragen in zijn comedyshow ‘Bedankt voor Alles’. De Vlaming houdt het in zijn voorstelling dicht bij huis want vooral zijn vrouw krijgt het zwaar te verduren. Met zijn gortdroge humor en zijn herkenbare monotone stem maakt Philippe Geubels onvervalste grappen over zijn gezinsleven. Drie jaar lang trok de comedian met ‘Bedankt voor Alles’ volle zalen in de Nederlandse theaters en zaterdag 23 maart om 20.00 uur is de voorstelling voor het eerst te zien op televisie.

Met zijn huis-tuin-keuken humor is Philippe Geubels een van de populairste Belgische grappenmakers in Nederland. De Vlaamse koning van de comedy stond in 2005 voor het eerst op het comedy-podium en al snel daarna volgde een doorbraak in Vlaanderen. Met zijn voorstelling ‘Made in Belgium’ debuteerde de Vlaamse comedian in de Nederlandse theaters.

‘Bedankt voor Alles’ wordt geproduceerd door To The Point Label in samenwerking met Pretpraters en is op 23 maart om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bron: (foto) RTL