Prins Pieter-Christiaan bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. WNL Op Zondag wordt live uitgezonden om 9.30 uur op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam

Prins Pieter-Christiaan van Oranje is te gast bij Rick Nieman. De prins is een van de initiatiefnemers van een bijzonder project: de ontwikkeling van een duurzaam testcentrum voor onbemande drones. Bij WNL Op Zondag vertelt hij over dit concept.

Minister Wopke Hoekstra van Financiën komt bij WNL Op Zondag vertellen over de Week van het Geld. Ook gaat de CDA-bewindsman in op het begrotingsoverschot van 11 miljard en de strijd tegen witwassen.

Voorzitter Jacco Vonhof van MKB Nederland en zakenvrouw Jacqueline Zuidweg zijn te gast in WNL Op Zondag over arbeidsmigratie. Aan de ene kant zijn arbeidsmigranten nodig om de economie te laten draaien, anderzijds zijn er problemen met uitkeringsfraude.

Couturier Jan Taminiau is niet alleen een van de bekendste modeontwerpers, maar is ook ondernemer. Deze maand lanceerde hij zijn eigen ready-to-wear collectie en opende zijn eigen winkels. Over vakmanschap en ondernemerschap.

WNL Op Zondag
met Rick Nieman
Zondagmorgen 31 maart, 09.30 uur, NPO1

Bron: WNL
Foto: © RVD - Jeroen van der Meyde