Radio 538 neemt kosten luisteraars voor haar rekening

Het jaar begint goed voor luisteraars van Radio 538. Het radiostation betaalt deze maand namelijk rekeningen van luisteraars tijdens ‘Hierrr Met Je Rekening’. Geen rekening is te gek, zolang er maar een goed verhaal achter schuilt. Vanaf vandaag worden elke dag mooie, gekke, bijzondere of grappige rekeningen betaald. Luisteraars kunnen hun rekening en verhaal insturen via 538.nl en de 538-app.

De opvallendste inzendingen maken kans om terugbetaald te worden. Er zit alleen één voorwaarde aan: de luisteraar moet binnen één kwartier bellen naar de studio als zijn/haar naam op Radio 538 genoemd wordt. Daarnaast maken luisteraars met hun inzending ook elke week tijdens Weekend Wietze kans op een compleet verzorgde reis voor twee personen naar Brazilië, Gran Canaria of Tenerife.

538-dj Wietze de Jager en sidekick Chris Bergström zijn het land ingetrokken met de Hierrr Met Je Rekening aanmeld-bus om rekeningen te verzamelen. Voorbijgangers konden in de bus hun rekening indienen en bijzondere verhaal delen. Wietze en Chris luisterden stiekem mee en verrasten een aantal mensen door direct hun rekening terug te betalen. Bekijk hier de beelden.

Bekijk hier de vijf opvallendste rekeningen van vorig jaar.

Hierrr Met Je Rekening' is van maandag 6 tot en met vrijdag 24 januari op werkdagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 538 (op vrijdagen tot 18.00 uur). Rekeningen kunnen worden ingestuurd via 538.nl en de 538-app.

Bron: (foto) Radio 538