RTL Z komt overdag met gehele nieuwsprogrammering

Op RTL Z is vanaf maandag 7 januari overdag weer een gehele nieuwsprogrammering te zien. Dat laat Perry Feenstra Hoofdredacteur van RTL Z desgevraagd aan Mediasite.tv weten.

De zakelijke zender van Nederland start de werkweek zoals altijd om 8.00 uur met RTL Z voorbeurs in paar second wordt de kijker bijgepraat door de economen over het laatste nieuws op de financieel gebied voordat de diverse handelsmarkten rond 9.00 open gaan. En vanaf 9.00 uur in de ochtend is er tot 13.00 uur weer steeds het RTL Z NIEUWS en ook is de nieuws en beursinformatie Ticker weer de hele dag in beeld bij de diverse programma’s op de zender. De kijker krijgt om 13.00 uur in de Middag tijdens het programma Beurs Inside een update van de financiële markten.

Verder is er vanaf 14.00 uur ruimte voor achtergronden en verdieping buitenlucht –interviews die gedaan worden door Roderick Veelo. Verdiepende interviews door Frederieke Hegger, Carien ten Have gaat wekelijks praktische achtergronden en kijkersvragen behandelen. Verder gaat de Haagsche Redactie opzoek naar de Z -politicus van de week.

RTL Z begint om 15.00 tot 18.00 weer met RTL Z nieuws. De avondprogrammering blijft ongewijzigd bestaan uit documentaire en diverse serie..

Bron: Mediasite.tv/Dutch Radio